Sydafrika, løve, safari, dyreliv

4 fede rejsemål, du skal prøve

Det kan være svært at beslutte sig for, hvor man skal rejse hen, hvis man gerne vil ud i verden. Derfor kommer her en guide til fire rejsemål, du bør opleve.

Sydafrika

Sydafrika ligger i den sydligste del af det afrikanske kontingent. Det byder på smuk natur med bjerge, savaner og safariparker. Du kan opleve det noget af det vildeste dyreliv på safari rejser i Afrika, hvor du både kan se zebraer, løver og geparder. I landet finder du Krüger National Park, hvor du også kan opleve et stort kulturchok ved at tage på opdagelse i landsbyen. Her kan du se en helt anderledes levemåde end den, vi er vant til i Danmark. 

Vietnam, vand, båd, Hoi En

Nepal

Nepal er et land i Asien, der byder på smuk natur med bjerge, smukt blå vand og fantastiske skove. Du kan opleve markedslivet, hvor det er nemt at prutte om de i forvejen lave priser. Du kan nemt tage ud og spise fint for 50 danske kroner i Nepal – og deres mad er lækkert og indbydende – folk med friske råvarer og ofte ris. Du kan også tage på trekking tur op blandt bjergene, hvor udsigten over de grønne rismarker i etager samt naturen med bjergerne tager pusten fra dig.

Vietnam

Vietnam er et land i Asien, der byder på varme, smukke farver og ekstravagant natur med blå himmel, grønne rismarker og brune veje. Ud over de smukke omgivelser, kan man også glæde sig over, at alt er billigt i Vietnam. Du kan nemt gå ud og spise lækkert mad præpareret af friske råvarer for meget få penge. 

Der er også mange gode oplevelser at stifte bekendtskab med i landet. Du kan f.eks. tage til Halong Bay, hvor du kan sejle rundt i små både beklædt som huse. Her kan du samtidig nyde de smukke omgivelser, der omringer dig. 

Du kan også gå på spændende markeder, og rejse rundt mellem de forskellige byer, som f.eks. Phan Thiet, som er en lille fiskerlandsby, hvor man kan nyde strandlivet og kan spise frisk fisk. 

Norge, landskab, bjerge, fjelde

Den Dominikanske Republik

Den Dominikanske Republik er et lille land, der ligger i det Caribiske Hav. Landet grænser op til Haiti, men er ellers omgivet af havet. Her kan du opleve meget tropisk vejr og smukke naturomgivelser.

Den Dominikanske Republik er kendt for sine flotte strander, der er spækket med palmetræer og kokosnødder. Hvis du kommer derhen, så skal du prøve at få en kokosnød ned og flække den selv – det er en næsten obligatorisk aktivitet her. Der er desuden mange bjerge, hvilket kun gør landet smukkere.

Sig din mening