lufthavn

3 gode råd til en mere afslappende ferie

Ferier kan bruges at slappe af og lade op til den uundgåelige hverdag som kommer med arbejde, studier, børn og huslige pligter. Om du vælger at blive hjemme eller tage ud at rejse er der flere muligheder som kan gøre din ferie afslappende og dig klar til hverdagene som følger.

Rejs væk hjemmefra

Den ultimative måde at komme væk fra hverdagen er ved bogstaveligt talt at tage væk fra hjemmet. Hvis du holder ferie hjemme, vil der stadig være vasketøj, havearbejde og andre sysler som skal gøres. Det kan være rart at have tid til det, men hvis du ønsker den ultimative afslappende ferie er det bedste at komme væk fra dine vante rammer. Du får et velfortjent afbræk fra hverdagen og du bliver mange nye oplevelser rigere. Uanset om du tager en storbyferie, oplevelsesrejse, kør-selv ferie eller charterrejse giver en ferie dig fornyet energi. Imens du er væk kan du glemme alt om tøjvask, rengøring og havearbejde og i stedet nyde friheden, stedet, selskabet og oplevelserne som følger. Det er derfor en god investering at sparre op til en årlig rejse, da denne kan give fornyet energi til resten af årets hverdage.

yoga

Nyd et godt måltid

Om du tager afsted eller bliver hjemme er nydelse en god begyndelse til en afslappende ferie. Det gælder også i ferien om at bruge tid sammen med dem du holder af. En god idé i ferien er at nyde et godt måltid mad med en du elsker. Du kan servere noget godt kød og en god flaske rødvin og nyde en aften i godt selskab. Det er også afslappende at tage ud og spise. Hvis du ikke elsker at lave mad, kan du slippe for det, slappe af og blot nyde den gode mad.

godt kød

Dyrk afslappende yoga

Tager du på ferie på et skønt resort tilbyder de ofte yoga. Dette skyldes at yoga er både afslappende og sundt for dig og din krop. Du behøver dog ikke rejse til sydligere himmelstrøg for at dyrke yoga. Hvis det er godt vejr kan du gøre det i din egen have ligesom på resortet ellers kan du sagtens bruge din stue. Alle kan lære yoga. Find yogamåtten frem, sæt noget afslappende musik på og tænd nogle lys. Yoga er en glimrende måde at slappe af på ikke kun i din ferie. Du kan bruge yoga som et lille pust væk fra travlhed og kaos i hverdagene.

Sig din mening