Få en lækker rejse til Sri Lanka

Få en lækker rejse til Sri Lanka

Sri Lanka er blevet en meget mere populær destination for danskernes rejser gennem de seneste år, og vi forstår godt hvorfor! Vi rejser til Sri Lanka blandt andet fordi vejret er skønt, naturen er smuk og der er masser af spændende kultur at opleve. Og så er det et knap så eftertragtet – og derfor også turistet – område som f.eks. Thailand er blevet. Sri Lanka har det med at tiltrække mange andre typer turister, hvor Thailand for mange er blevet et ”klassisk” rejsemål. Det gør, at mange af de rejsende, som gerne vil søge til mindre turistede steder, som søger væk fra Thailand. Disse rejsende er dog stadig interesseret i det, Thailand ellers kan byde på: smuk natur, billig lokalvaluta og spændende kultur. Derfor er der mange, som nu tager til Sri Lanka.

I Sri Lanka finder du også mange smukke sandstrande, som ligner de er fuldstændig urørte. Er du til en rejse, som er præget meget af øhop, hvor du kan komme langt omkring og opleve mange forskellige mikro-kulturer på forskellige øer, er Sri Lanka klart et kig værd. Sri Lanka består nemlig udelukkende af øer: en hovedø med flere små, som ligger under Indien. Det vil kræve, at du holder dig til den nordlige del af Sri Lanka, idet de andre øer primært beligger sig på nordsiden. Holder du dig til den sydlige del får du mere ”fastland” og det er også her, du vil kunne finde de større byer.

Få en guide til rejser til Sri Lanka

Hvis du rejser til Sri Lanka snart eller overvejer at have dette land som din næste rejsedestination, er det klart værd at have en god guide i baghånden. Hvis du klikker på linket ovenfor, vil du kunne finde en stor guide til Sri Lanka. Her kan du få information om f.eks. hvornår det er bedst at rejse afhængigt af, hvad I vil opleve. I kan også finde en oversigt over, hvilke seværdigheder der er værd at planlægge i rejsekalenderen, til når I skal afsted. Kort sagt er linket klart et kig værd, hvis du vil gøre dig klogere på dette rejsemål.

En ting, denne blog også kan, som gør, at den skiller sig ud, er, at den inddrager børnene i overvejelserne. Hvis du ikke har børn, er det derfor ikke så aktuelt, om end du helt klart vil kunne finde nyttig information alligevel. Hvis du har børn, kan du blive væsentligt klogere af et kig på dette link, idet siden, som linket viser dig hen til, inddrager vaskeægte eksempler på forskellige familier, der har rejst til Sri Lanka, og hvilke overvejelser de havde gjort sig, og hvilke erfaringer de fik med på vejen. Måske er der endda en familie, som du kan spejle dig i, hvad end det er fordi de har de samme rejsemål, rejseværdier eller fordi de har jævnaldrende børn med dig. Uanset om bloggen er noget for dig eller ej, kan Sri Lanka helt sikkert være en rejse værd, hvis du er til flot natur og lækker kultur.

 


 

Artiklen er udtryk for skribentens personlige holdning og ikke redaktionelt indhold.

Sig din mening