Gå ikke glip af flybilletter til New York

Gå ikke glip af flybilletter til New York

Går du og overvejer hvor du skal rejse hen? Så er spørgsmålet slet ikke så svært, som du måske troede. Der er en masse flybilletter til New York som lige nu blot venter på, at du går ind og booker dem. Priserne er nede i øjeblikket, så skynd dig og grib chancen og tag kæresten eller vennen/ veninden under armen. Det er ikke hver dag man bestiller flybilletter, så se og få gjort drømmen til virkelighed. Billetterne er hurtigt udsolgte, så det er først til mølle.

Derfor skal du vælge en rejse til New York

Priserne til New York er styrtdykket i øjeblikket, så grib chancen og få bestilt billetterne i god tid. Der er flere rejseselskaber som tilbyder billige billetter til New York, så det gælder om at finde det selvskab, som man bedst kan lide. Spies er f.eks. kendt for at give mange forskellige tilbud til turister, bl.a. at tilbyde charterrejser til diverse feriemål – herunder at finde ferier til enlige, så de kan finde nogle at rejse sammen med. SAS er derimod kendte for at tænke meget på de rejsende under turen og dermed give en del ydelser om bordet på flyet. Det er en god ide, at sammenligne de forskellige rejseselskaber og finde ud af hvilken service, som du har mest behov for under turen til New York.

Hvis det er første gang du skal til New York, så er der en masse seværdigheder, som du er nødt til at opleve på rejsen. Der er mange fantastiske seværdigheder i New York, så det gælder blot om, at få planlagt dagene så godt som muligt. De fleste seværdigheder, som både guides og tidligere rejsende anbefaler, er Frihedsgudinden og Ellis Island, da de har en hel bestemt betydning for New York og dermed USA`s historie. Udover dette skal de helt store seværdigheder som Central Park, Empire State Building, Musem of Modern Art, Fifth Avenue og Ground Zero helt sikkert udforskes og opleves med egne øjne. New Yorks vidunderlige by skal opleves fra så mange vinkler, som overhovedet muligt. Det er især en smuk udsigt fra sydspidsen ved Battery Park, så det er helt klart et sted, hvor man kan få taget smukke billeder af byen.

Seværdigheder for gengangere i New York

Hvis du allerede har oplevet de klassiske seværdigheder i New York, så gælder det om, at udforske de mindre seværdigheder i byen. Manhattan bør helt klart udforskes noget mere, da der er utrolig meget at se. For at sætte et større fokus på naturen i New York bør parken High Line Park helt sikkert opleves, da det er en stor park, der giver helt nye indtryk af byen som helhed. Parken er alligevel omkring 1,5 km lang, så derfor kan en rask gåtur i parken nydes med dem, som du holder allermest af. For at vise sin medfølelse overfor amerikanerne er du nødt til at besøge Memorial mindepark, som er et sted der mindes de personer, som mistede livet under Nine Eleven. Der er en ret tung stemning i parken, hvilket man som menneske ikke kan lade være med, at blive påvirket af. Det er en utrolig smuk mindepark, som minder om de fantastiske mennesker, der desværre måtte bøde for terrorangrebet mod tvillingetårnene.

 


 

Artiklen er udtryk for skribentens personlige holdning og ikke redaktionelt indhold.

Sig din mening