rejse

Gør klar til din næste ferie

Efteråret er skudt i gang. Det betyder flere våde og koldere dage i vente. Måske vejret er en hindring, til dig der skal på ferie i løbet af de næste måneder, og som stadig ønsker bikinikroppen. Du kan holde dig og din krop i form ved at anvende andre alternativer til dine løbeture. På denne måde beholder du dine former og charme, ved ikke at få for meget på sidebenene inden ferien bliver skudt i gang.

Løb som du aldrig har løbet før

Uanset vejr og vind, kan du altid nå dine mål. Så om du er til 500 meter eller 5 kilometer, kan du løbe det bedste du har lært ved at anvende et løbebånd. En god ide, når man anvender et løbebånd, er at få lidt råd og vejledning til din træning, så undgår du overbelastninger i knæ, ben og hofter, samtidig med du også holder dig i form. Løbebånd kan fås i flere størrelser og varianter, vælg dit ud fra dit løbebehov.

Hvis du vil løbe dine morgenture eller aftensture, i den smukke natur på din feriedestination, bør du undersøge områdets muligheder og ruter. På denne måde, har du en ide om hvilke udfordringer og løbestier du kan anvende. Løb aldrig for langt væk, det kan være svært at finde tilbage til dit overnatningssted igen.

Ferien går til…

Hvis du ikke helt har besluttet hvor din kommende ferie skal gå hen, bør du undersøge forskellige feriedestinationer. Du bør også overveje om det er afslapning ved poolen med kolde drinks, oplevelsesferien eller vandreferie. Din ferie bliver bedst, hvis du selv er forberedt på hvad du vil på din ferie. Med primeraair.dk har du mulighed for at udforske verden og din destination. Bliv klogere på, hvad du gerne vil, da der findes feriedestinationer i hele verden.

ferie

Følg med online

Inden ferieafrejse, bør du pakke din kuffert efter den destination du har valgt. Nogle gange, er det en god ide at dobbelttjekke din kuffert. Lav også gerne en ferieliste med de ting du vil opleve, så har du altid noget at gå efter. Som udgangspunkt bør man altid have en ”to-do-liste” og en plan B. Hvis du kun har planlagt en enkelt ting, du gerne vil opleve, og den ting måske er lukket, vil du undgå at stå i et fremmed land og by uden at vide hvad du ellers kan give dig til.

 

Rejs med omtanke

Når du skal på ferie, skal du sørge for at være dækket godt ind. Uheldet kan være ude, når du er længst væk hjemmefra. Sørg for forsikringen er i orden, det blå sygesikringskort, som gælder i de fleste lande og hav gerne en rejseven eller to med på ferien. Hvis det er vandreferie i bjergene, er det ikke en fordel at rejse alene, da vejret er meget omskifteligt på disse kanter. Ferien bliver også hyggeligere hvis man har nogle at dele oplevelserne med.

Sig din mening