Telefonboks - London

De smukkeste Instagram venlige steder i London

Leder du efter de bedste og smukkeste steder i London, der er ideelle, når det kommer til at tage smukke billeder til det populære sociale medie Instagram? Dem er der mange af. London er enormt fotogen. Hvad end du er til smukke facader på gamle bygninger, charmerende farver, skønne naturområder eller spisesteder. Der er en masse at se, og du vil med garanti få trætte fødder. Får du brug for en pause mellem de smukke billeder med benene oppe, kan du her finde en oversigt over de bedste serier på Viaplay.

En liste over de mest Instagram venlige steder i London

Disse steder skal du tage hen, hvis du ønsker at opleve nogle af de mest ikoniske steder og nogle af de mere hemmelige små perler. Det er ikke de store seværdigheder, der er de mest charmerende eller som skiller sig ud på Instagram. Derfor er det en god idé at komme rundt i de små kvarterer og de mere ukendte steder. En undtagelse er dog Tower Bridge, hvis du ser broen fra Saint Katherine’s Pier.

 

Tower Bridge fra Saint Katherine’s Pier

 

Synet af ​​ den velkendte Tower Bridge fra Saint Katherine’s Pier er undervurderet. Broen har aldrig taget sig smukkere ud. Er du ude efter det helt rette moment, er det anbefalelsesværdigt at tage billeder under en af de smukke solnedgange, der kaster et fantastisk lyst på broen og dens omgivelser.

Big Ben

De lyserøde huse på St. Lukes Mews

Mews er det, man på dansk kalder for en smøge. De små gyder er ofte meget fotogene i London, men særligt St. Lukes Mews i Notting Hill. Du kan tage de skønneste billeder her, hvad end det er af bygningerne i sig selv, eller mens du svinger rundt i din yndlingskjole. Mulighederne er mange med sådan et skønt motiv i baggrunden. Gør det med respekt for dem, der bor her. Hold jer til det, der er offentlig ejendom, og hold jer fra de private ejendomme.

Peggy Porschen Cakes

Listen ville ikke være gennemført, hvis ikke Peggy Porschen Cakes nævnes. Denne lille søde biks er en Londons mest fotograferede steder. Besøger du London op til valentinsdag, vil du blive mødt med det smukkeste blomsterarrangement. Peggy Porschen Cakes er særligt gode, når det kommer til indretningen. Der er rig mulighed for at få smukke og inspirerende billeder på den front. Et godt tip er at besøge Peggy Porschen Cakes i dagslys. På dette tidspunkt kan du fange billeder, der ingen redigering kræver. Lyset senere på dagen kan desværre være en smule svært at arbejde med. Der er ofte meget travlt, og derfor kan det være en god idé at komme tidligt på dagen.

 

De farverige huse på Westbourne Park Road

Notting Hills Westbourne Park Road er et af de smukkeste Instagram venlige steder i London. Her er der fyldt med de smukkeste pastelfarvede bygninger. Uanset hvilken farve du søger, er det her, du finder det. Derfor er Westbourne Park Road yderst populære omgivelser. Husk at mange mennesker bor her. Hav derfor respekt for deres private ejendom og hold dig til fortovet.

Les Senteurs Perfumery

Hvis du leder efter de smukke og drømmende butiksfacader, er det en masse at finde i London. En af disse er Les Senteurs Perfumery. Den underskønne blå bygning er yderest fotogen. Det er et must at besøge Les Senteurs Perfumery, hvis du vil have billeder af en af de smukkeste facader i London.
Dekorationerne på bygningen ændres alt efter sæson. De gør et stort stykke arbejde ud af fronten på butikken. Dette giver en eventyrvibe, der er svær at glemme , og bliver du i tvivl om hvad klokken er imens du shopper, kan du besøge linket her

kliassisk bil

 


 

Artiklen er udtryk for skribentens personlige holdning og ikke redaktionelt indhold.

Sig din mening