familieferie

Skal årets sommerferie være en kør-selv en af slagsen?

Sommeren har endelig gjort sit indtog i Danmark. Solen er kommet frem fra sit skjul, temperaturen er blevet højere og landskabet viser sig nu fra sin pæneste og mest charmerende side. Så hvorfor ikke planlægge en såkaldt ”stay-cation” i det danske land? Pak bilen og kør på eventyr i vores gamle kongerige. I næste afsnit guider vi dig til den perfekte kør-selv ferie under hjemmelige himmelstrøg.

baby

Det skal du have styr på inden du starter ferien

Nok lyder kør-selv ferie i Danmark som det ideelle og måske tilmed budgetvenlige bud på årets sommerferie, men hvilken bil er du den stolte ejer af? Hvis du eksempelvis kører rundt i en ældre model, så er det en rigtig god investering at tegne en aftale hos Dansk autohjælp , hvis nu uheldet skulle være ude. Høje sommertemperaturer kan nemlig godt være hårde for ældre biler, hvor man kan ende med en overophedet motor eller dæk, der bukker under for presset og varmen. Lad dog ikke det ødelægge din ferie, med kyndig og faglig hjælp kan du i de fleste tilfælde hurtigt være videre på farten igen. Du kan læse meget mere om Dansk Autohjælps mange services lige her.

forår

Husk også på at uge 26-31 er absolut højsæson her i Danmark. Mange hoteller, campingpladser, ferielejligheder og sommerhuse bliver derfor ofte lejet ud lang tid i forvejen. Tro derfor ikke, at I blot kan få et værelse på det første det bedste hotel i passerer. En perfekt kør-selv ferie kræver nøje planlægning.

Ideelt til børnefamilier

Har I små børn i familien kan en lang flyvetur virke meget uoverskuelig. På en kør-selv ferie kan I pakke stort set alt, hvad I måtte for brug for på en ferie, og tilmed undgå lange seje træk hvor man sidder limet fast til et sæde. Faktisk så er vores lille land fyldt med forlystelsesparker for hele familien – Tivoli, Bakken, Legoland, Bon Bon land og Djurs sommerland, blot for at nævne nogle enkelte bud på sjov for både store og små. Sæt med fordel mindst en uge af til at gå på opdagelse langs egne landegrænser, I vil helt sikkert ikke fortryde det.

 


 

Artiklen er udtryk for skribentens personlige holdning og ikke redaktionelt indhold.

Sig din mening