Ferielån

At låne penge kan være nødvendigt

Der kan være mange grunde til at det er nødvendigt at optage et kviklån. Rejser, bryllup, uforudsete udgifter osv. Der findes mange former for hurtige lån, og der er forholdsvis nemme at optage. Der er desværre også et par fælder du kan falde i når det kommer til kviklån, så dem skal du lige være opmærksom på.

Få et lån hurtigt og nemt

Med et kviklån kan du låne penge hurtigt. Hvis du står og mangler penge lige nu og her kan kviklån være en løsning for dig. Med kviklån kan du låne typisk mellem 5 og 20.000 kr. Andre kviklån lader dig låne helt op til 500.000 kr. Du kan låne penge til alt muligt forskelligt, et nyt fjernsyn eller en ny telefon, tilskud ti brylluppet, penge til en rejse, tandlægeregninger, dyrlægeregninger osv.

Der er mange forskellige kviklån derude og det kan være svært at finde rundt i hvilket der passer bedst til dig. Derfor kan det være en god ide at stille kviklånene op imod hinanden, og på den måde finde det bedste kviklån for dig.

Lån til ferien

Sæt dig godt ind i detaljerne

Hvis du gerne vil optage et kviklån er der et par ting du skal sætte dig ind i, inden du skriver under på noget. Du skal være opmærksom på at nogle kviklån kan synes billigere end de i virkeligheden er, når det hele er regnet med. Hvis du er opmærksom og sætter dig ind i alle detaljer omkring lånet, bør du ikke blive fanget med hænderne på ryggen.

Fortrydelsesret

Hvis du fortryder dit kviklån har du altid 14 dages fortrydelsesret. Vær dog opmærksom på at du ikke bare kan fortryde hvis du har brugt alle pengene. De skal stadig betales tilbage.

Hvad koster lånet

Regn sammen hvad lånet kommer til at koste dig pr. måned, og hvor meget du i alt kommer til at betale tilbage. Se på de årlige omkostninger (ÅOP) og sammenlign med andre lån. Jo lavere ÅOP, jo billigere er lånet. Se også på hvor mange renter der kommer på lånet.

Bliv ikke serie-kviklåner

Du skal sikre dig at du har råd til at betale lånet tilbage, så du ikke står i en situation hvor du føler at du er nødt til at optage endnu et kviklån, for at betale dit tidligere kviklån af. På den måde kan du hurtigt komme ind i en ond cirkel.

Lån til ferien

Sådan gør du?

Når du har besluttet dig for hvilket kviklån du gerne vil optage, og når du har tjekket grundigt op på alle detaljer omkring lånet, ja så er du klar til at ansøge. Du ansøger typisk via et skema online, eller via sms. Hvis du gerne vil være helt sikker på at lånet er ”ordentligt” bør du undgå lån hvor du ikke underskriver med Nem-ID. Når du har indsendt dit ansøgningsskema vil du kort tid efter modtage svar på din ansøgning, og umiddelbart efter vil pengene være at finde på din konto.

 


 

Artiklen er udtryk for skribentens personlige holdning og ikke redaktionelt indhold.

Sig din mening