påskeharen ønsker dig god påske

Fem bud på påskegaver, du kan give dine medarbejdere

Påsken er lige om hjørnet og du har måske stadigvæk ikke fundet en påskegave til dine medarbejdere? Bare rolig du kan stadig nå det! Men mangler du inspiration til hvad du skal give dine medarbejdere i påskeæg? Så kommer der her 5 bud på gaver, som du kan give til dine ansatte i påskeæg. 

Chokolade hare 

Hvad er mere oplagt som et påskeæg end en chokoladehare? Det er de færreste mennesker der ikke kan lide chokolade, og gaven emmer af påske. Derfor er en chokolade påskehare det perfekte valg, hvis du blot vil overraske dine ansatte med et lille påskeæg og lidt ekstra påskestemning. 

påskeharen løber med påskeæg

En lille kurv med godter 

Ønsker du at give dine ansatte et lidt større påskeæg end blot en chokoladehare? Så kan du vælge at købe dem hver en lille kurv med lidt godt til ganen. Det kan både være spiseligt, men også et par gode øl eller en flaske vin vil være oplagt. 

Teambuilding 

Du kan også vælge, at gå i en helt anden retning og invitere alle dine ansatte ud på en dag sammen med teambuilding. Du kan vælge i blandt mange forskellige ting som i kan lave og det er kun dig der kender dine ansatte bedst. Gå dog efter noget, som du tror i alle vil synes er sjovt. 

Overnatning på hotel med deres partner 

Det kan også være at dine ansatte virkelig har knoklet for dig det sidste år og derfor fortjener lidt ekstra tid sammen med deres partner? 

I så fald vil et gavekort til et hotelophold med deres partner være en oplagt påskegave. Lad dem selv vælge hvilket hotel og hvornår de vil afsted, så de kan passe det ind med deres partners arbejde. Derfor er et gavekort til et hotelophold en rigtig god ide. 

 fire farvede påskeæg

Påskefrokost for hele firmaet 

Trænger i til at lave noget sjovt sammen som kollegaer? Så planlæg en god og sjov påskefrokost i firmaet. Det falder altid i god jord med en god fest. Så gør lidt ekstra ud af påskefrokosten og arranger den på en arbejdsdag, så den kommer som en glædelig overraskelse og gave for alle. 

Det vil absolut også være et godt påskeæg, som dine ansatte vil tale sammen i mange år frem. Måske det endda bliver en tradition at holde en god påskefrokost sammen år efter år. 

Sig din mening