Rejs ud og oplev smukke Kenya

Rejs ud og oplev smukke Kenya

Hvis man ønsker en rejseoplevelse lidt ud over det sædvanlig er fantastiske Kenya et godt bud på en destination man bør sætte. Mange danskere vælger at rejse inden for Europas grænser, og skønt der kan være mange oplevelser og solskinstimer at nyde her, så kan man med fordel rejse uden for Europas grænser hvis man ønsker sig en oplevelse for livet – solskinstimer garanteret! Bevæger man sig bare lidt væk fra Europa, støder man på kulturer og landskaber, så markant anderledes fra Danmark, at det kan være svært at forestille sig. På sådanne rejser – hvor man ikke bare rejser uden for sit eget lands grænser, men måske også uden for ens ’comfort zone’ – vil man opdage, at der kan opstå en masse uforglemmelige oplevelser. På en rejse til Kenya vil man få oplevelser som for evigt vil bo i ens hjerte, og man vil lære ting – om livet, om kulturer og om mennesker – som vil være med til at udvikle en som menneske.

Nyd det kulinariske køkken i Kenya

Det Kenyanske køkken er spændende, idet det er præget af det indiske – helt tilbage fra koloniseringen, hvor England både havde koloniseret Kenya og Indien. Dertil kommer at køkkenet byder på mange forskellige typer kød, som man aldrig har smagt. Du kan bl.a. smage krokodille eller struds.

Oplev kulturen i Kenya – besøg en masai landsby

Kenya har rigtig mange oplevelser at byde på, men man kommer næppe udenom at skulle besøge de berømte masailandsbyer i det sydlige Kenya. Disse landsbyer er beliggende tæt på nationalparkerne, hvor man kører rundt på safarier, og det er derfor nærliggende at slå et smut ind og besøge dem. I landsbyerne vil man kunne få lov at se de hjem som masaierne bor i – helt små huse, uden vinduer, som er meget mørke og trange – særligt i forhold til hvor mange der bor i dem. Man kan opleve masaierne danse, og masaimændenes karakteristiske høje hop, hvor det er prestige blandt folket at mændene kan hoppe højt. Man kan naturligvis også købe spændende souvenirs med hjem, som masaierne har siddet og lavet. Skal man besøge en masai landsby er det dog vigtigt at tage de gode gå-sko på, for landsbyerne er bygget op således at husene danner en rundkreds om en stor plet land – og inde i denne plet land står deres kvæg om natten – i ly for rovdyr. Derfor er jorden præget af kvægets ekskrementer.

 


 

Artiklen er udtryk for skribentens personlige holdning og ikke redaktionelt indhold.

Sig din mening