kort

3 fordele ved at tage bilen til din næste rejsedestination

At rejse er at leve og at køre bil er at leve livet. Så hvorfor ikke slå de to sammen, og få sig en ferie man aldrig glemmer? Gennem Jyllands forbindelse til Tyskland kan du køre til næsten alle hjørner af Europa, så at tage bilen begrænser på ingen måder dine rejsemuligheder.

Har du ikke en bil kan det selvfølgelig være svært at køre til nogen som helst rejsedestinationer. Men måske er det her så blot et tegn til at investere i en ny bil? På biloplysninger.dk kan du finde en guide til hvilke overvejelser du burde tage dig, inden du køber en ny bil. Og hvorfor ikke indvie den ved at tage på et hyggeligt road-trip? Så er bilen allerede blevet forbundet med en masse gode minder.

Men hvorfor burde du tage bilen frem for hoppe på det næste fly?

1. Hold pauser når det passer dig

En af de store fordele ved at vælge bilen som transportmiddel, er den selvbestemmelse der følger med. Du kan holde pause når det passer dig, køre i det tempo du har det bedst med og vælge den rute der passer dig og dine behov.

taxi

Turen derop kan blive en del af rejsen, mere end blot en optakt dertil. Du kan tage en rute hvor dig og din familie/rejsekammerater ser en masse sjove ting, og I kan holde spisepauser i nogle smukke omgivelser.

Skal I køre langt er der også stor sandsynlighed for at I gøre igennem en del forskellige lande, og i bil får i også set deres natur/kultur, i stedet for blot at flyve henover dem.

2. Undgå dyre taxaer

Rejser du til et land som fx England, er en af de store pengeslugere taxaer. De er overalt, og kendt for at tage dig lange og indviklede ruter så de kan få så mange penge ud af dig som muligt.

Tager du bilen frem til din rejsedestination (om det så er England eller ej) har du også bilen med dig på selve din ferie, og kan også bruge den som transportmiddel frem og tilbage fra de forskellige ting du gerne vil se eller opleve.

Så de penge du bruger på benzin tjener du hurtigt ind igen, da du sparer en masse penge på ikke at hoppe ind i de gule pengemaskiner der kaldes taxaer.
Som en ekstra bonus springer du også køen over, og slipper for at stå og vente på at taxaen kommer frem eller bliver ledig.

familie

3. Din bil, dine regler

Helt overordnet set er de generelle fordele ved at vælge bilen som transportmiddel, den selvstændighed der høre med til at vælge dit eget fartøj. Du er din egen chauffør og du kan larme med din familie/rejsekammerater alt du vil på turen til din rejsedestination.

Der er efterhånden opfundet mange gode lege man kan lege mens man sidder i en bil for at få tiden til at gå, og når I ikke skal bekymre jer om fremmede medpassagerer, kan I larme og have al’ den sjov i gerne vil.

 


 

Artiklen er udtryk for skribentens personlige holdning og ikke redaktionelt indhold.

Sig din mening