Ferieudstyr

9 gode pakkeråd til din rejsekuffert

Det kan være svært at pakke en kuffert, når man skal på ferie. Særligt hvis destinationen byder på omskifteligt vejr eller hvis man både skal have tøj med til afslapning og fest. Her får du ni gode råd til, hvordan du pakker din kuffert, så du kan komme godt afsted på din rejse. Se med her!

1. Hav helt styr på dine billetter

Uden en billet får du ikke adgang til flyet. I mange tilfælde kan flybilletter erhverves online og vises direkte fra telefonen. Men fyld Brother lasertoner på din printer og udskriv billetten til håndbagagen for en sikkerheds skyld.

2. Ingen væsker eller skarpe genstande

Lad derfor neglesaksen blive i kufferten og undlad også vandflasken. Det er nemlig begge ting, der ikke må være i passagerkabinen.

3. Pak lotion og shampoo i plastic

Lufttrykket i et flys lastrum er anderledes, end det er i passagerkabinen. Sørg derfor for at alle de flasker med væske, du har i din toilettaske, pakkes ind i plastic. Der er nemlig risiko for, at de sprænger under flyvningen. Og så har du tandpasta eller shampoo i hele tasken.

Rejsende kvinde

4. Medbring lag på lag

Næsten ligegyldigt hvor du skal hen, kan det være svært at forudbestemme hvilket tøj, du får brug for. Bliver der varmt eller koldt? Regnvejr eller solskin? Pak flere sæt tøj ud fra lag-på-lag konceptet.

5. Medbring underholdning

Skal du ud på en længere flyrejse, er det altid en god idé at medbringe underholdning til turen. Medbringer du en bog, er det dog vigtigt, at du pakker den i håndbagagen og ikke den almindelige kuffert. For det første for at have adgang til den på flyet. For det andet for at holde kuffertens vægt nede. 

6. Lav plads til souvenirs

Fyld aldrig din kuffert helt op til grænsen. Så har du nemlig ikke mulighed for at købe souvenirs på destinationen og tage dem med hjem.

7. Begræns skoudvalget 

Sko fylder meget i en kuffert. Begræns derfor det udvalg, du tager med og skær ned til kun de allermest nødvendige par.

Lufthavn

8. Undlad overflødige ting

I stedet for at fylde din toilettaske med neglelak, så få før ferien lavet et sæt gellack negle. Og i stedet for at medbringe din store shampoo bøtte, så hæld en smule på en lille rejseflaske. Undgå altså alt unødvendigt fyld i kufferten. 

9. Husk dit pas

Skal du til udlandet er det alfa og omega, at du har medbragt dit pas. 

Sig din mening