Computer

Sådan gør du, hvis din computer går i stykker på ferien

Her kan du læse, hvad du skal gøre, hvis din computer går i stykker, når du er ude at rejse. 

Der er flere ting, du kan gøre, hvis du er ude at rejse, og din computer går i stykker. Det kan du læse mere om her. Hvis du gerne vil have yderligere inspiration, kan du klikke her

Computerkontor

Invester i kryptovaluta

Det er ofte en god ide, at du har penge, hvis du er ude at rejse og måske har et arbejdsprojekt, du kigger på om aftenen. Det kan også være, at du savner at skrive med folk på chatten eller vil have en dialog med vennerne via Skype, og så er det altid bedre på computeren end på telefon, for du har en langt større skærm på computeren. En god ide vil være, at du investerer i kryptovaluta. På den måde er du sikret, at du har overskydende penge, som du kan bruge til at rejse hurtigt hjem og købe en ny computer og tilbage igen til din ferie. Kryptovaluta er en investering, der ventes at kunne give afkast over de næste mange år, hvis du vælger at investere nu. Hvis du har penge nok på kontoen, er det ikke noget at problem at tage hurtigt hjem, hente en ny computer og vende tilbage til ferien. 

Derfor skal du hjem for at hente en ny computer

Der er mange grunde til, at du bliver nødt til at flyve hjem for at hente en ny computer. Først og fremmest er det ikke alle (faktisk er det langt de færreste) selskaber, der sender en computer til udlandet. Hvis de sender til udlandet, er det oftest kun til skandinaviske lande plus Tyskland. Men hvis du befinder dig på en solskinsferie i Thailand eller på Maldiverne, kan du glemme alt om at få en computer tilsendt, hvor du er. Men det er én ting. 

Noget andet er det helt fundamentale, som de færreste tænker over, når de har en dansk computer. Det er selvfølgelig tastaturet. Hvordan vil du finde en computer i Thailand med dansk tastatur? Det bliver svært. Du kan selvfølgelig godt bruge en computer til nøds, men så kan du ikke skrive ”æ, ø, å”, og det kan godt blive lidt trættende i længden. Professionelt er det heller ikke, hvis du skal lave noget arbejdsrelateret.   

Computerspil

En computer kan nemt gå i stykker

Det er ikke altid, at folk er lige opmærksomme på, hvor lidt der skal til for, at din computer går i stykker. Det kræver bare, at du spilder lidt vand på din computer, og så er den i stykker. Det kan også være, at du snubler, mens du går med den. Det kan være, at du har glemt, at du har lagt den i sengen og kommer til at sætte dig på den. Der skal så lidt til, før den går i udu for evigt. Det vil du helst undgå, når du er ude at rejse. Det ødelægger turen.

Sig din mening