rejse_praktisk_rent_hjem_

Skal du på ferie? Husk disse praktiske ting inden

Er du så heldig, at du skal ud at rejse? Så er der ikke så længe til, du blot kan læne dig tilbage og glemme dagligdagens stres og jag. Men som det gamle ordsprog lyder, må man yde, før man kan nyde. Og der er altså nogle praktiske opgaver, der er vigtige at få klaret, inden du rejser.

Det er en god idé lige at få aftalt med en nabo, at de kan tømme postkassen, mens du er væk hjemmefra. Ellers kan du risikere at komme hjem til en overfyldt postkasse, hvor der måske ikke har været plads til at levere noget.

Har du en ordning om frugt- og grøntlevering, måltidskasser eller andre jævnlige leveringsaftaler, så er det ligeledes en god idé at enten aftale med leverandøren, at du ikke får noget leveret, mens du er ude at rejse – eller også kan du glæde en ven, et familiemedlem eller en nabo med en frugt- og grøntlevering eller lignende. Du kan også lade dig inspirere til gode madopskrifter her.

Noget, som folk ofte forsømmer midt i pakkehasten, er vigtigheden af at give hjemmet en solid rengøring inden afgang.

Det er vigtigt at gøre huset grundigt rent, før du rejser

Får hjemmet ikke den grundige rengøring, som det kræver, inden du rejser, kan der vente sig nogle grimme overraskelser, når du kommer hjem.

rejse_

Vi kan alle overse ting, og der vil af og til have madrester eller andet skidt steder, hvor vi ikke opdager det. Har du børn, kan det være særligt vanskeligt at holde sig opmærksom på, hvordan det står til med alle hjemmets hjørner og gemmesteder. Hvis du har hund eller kat, kan det også gøre det mere vanskeligt at opdage.

Ligger der en bananskrald eller en halvspist ostehaps og gemmer sig et sted i hjemmet, mens du er ude at rejse, kan du risikere at komme hjem til en grim overraskelse i form af madrester i forrådnelse givetvis omringet af insekter, som har fundet vej ind i dit hjem, og som kan være svære at få bugt med efterfølgende.

Derfor er det altså en rigtig god idé at gøre det til en ting på tjeklisten, som du skal krydse af, inden du rejser. Så kan du tage af sted med god samvittighed og ro.

Sådan får du mest muligt ud af din rengøring

Det kan være svært at give sit hjem en dybdegående rengøring, hvis ikke man har meget viden på området. De fleste af os kender de almindelige husmor-tips til rengøringen, men hvis du gerne vil gå en smule mere intensivt til værks, er der heldigvis også hjælp at hente til det.

Det bedste råd, man nu til dags kan få, er at udforske det på internettet – og der er også en online portal, hvor du kan få tips til rengøringen af eksperter. Klik her for god online vejledning.

rejse_praktisk_rent_hjem_

Her vil du ikke blot få gode råd til, hvordan du gør rent på bedst mulige vis, du vil også få vejledning til, hvilke produkter der er de bedste på markedet efter eksperternes mening.

God fornøjelse med hovedrengøringen – og god ferie.

 


 

Artiklen er udtryk for skribentens personlige holdning og ikke redaktionelt indhold.

Sig din mening