Skandinaviske kufferter

Skandinaviske kufferter

Søger du kufferter, der er helt unikke. Kufferter ingen andre har – eller bare kufferter der ikke er en hverdag i lufthavne. Vil du gerne have, at du hurtigt skal kunne få øje på dine kufferter, når du venter foran bagagebåndet? Så skal du have en kuffert, der er anderledes, en kuffert der skiller sig ud, en kuffert der med sine farver udstråler. Klik ind linket og find din drømme kuffert.

”At rejse er at leve” siger den odenseanske forfatter H.C. Andersen, og han har ret. Når du rejser, er din kuffert ligeså vigtigt som alt andet. Dine personlige ting skal kunne opbevares godt og trygt – her er de skandinavisk designede kufferter et rigtig godt valg. Du kan vælge mellem et hav af muligheder. Vælg mellem forskelige farver – alt fra klassisk sort til flower power røde. Du vælger den farve og model, du synes afspejler dig og dine interesser. En kuffert er ikke bare en kuffert.

Din kuffert afspejler din stil

Din kuffert er din bedste rejseven. Den afspejler din personlighed. Derfor er det ikke ligegyldigt, hvilken kuffert du har. Som skandinaver har du mulighed for at afspejle dine rødder. Derfor er skandinavisk designede kufferter, lige noget for dig. Du kan vælge mellem flere forskellige skandinaviske modeller.

Hvis du er typen der ikke kan lide at vente ved bagagebåndet og derfor foretrækker kabinebagage, rygsæk eller en lille fin håndbagage kan du også få disse i skandinavisk design. Når man er ude at rejse, så er der ikke noget der er værre end at vente på bagage. Men dette behøver du ikke med kabinebagage, rygsæk eller fin håndbagage i skandinavisk design. Du vælger den model, der passer dig bedst.

Hvis du skal på charter ferie, foretrækker du måske en større kuffert, hvor alt kan være i. Kufferten skal være nem transportabel, let, rigeligt med plads og så skal looked være perfekt. Din kuffert skal du kunne køre lige ind til receptionen og tage op på dit værelse. Også kan ferien bare begynde.

Når man rejser, kan man naturligvis også låne en kuffert fra et familiemedlem eller en bekendt. Men at have sin egen kuffert, er helt klart det bedste og noget særligt. Fordi på din egen kuffert kan du for eksempel skrive alle de lande du har været i. På din egen kuffert kan du klistre, alle de klister mærker som du synes beskriver dig og de steder du har været i. Din kuffert er på alle måder din.

At rejse er at leve. Når du rejser, oplever du ting du normalt ikke ville opleve her hjemme. Når du rejser vil du kunne opleve nye kultur, nye mennesker og nye naturområder. Alt dette vil tilsammen være med til at danne dig på en helt anden måde. Hvorfor ikke have en unik, nem transportabel og let kuffert med under denne dannelse i en mere og mere globaliseret verden? Find din skandinavisk designet kuffert, der passer til dig og dine behov – før det er for sent.

 


 

Artiklen er udtryk for skribentens personlige holdning og ikke redaktionelt indhold.

Sig din mening