Tre bud på din kommende feriedestination

Dette indhold er sponsoreret

“At rejse er at leve”, udtrykte den danske nationalskjald H. C. Andersen så smukt. Det at rejse hjemmefra er bare noget der giver os den ultimative følelse af frihed og glæde. Siden H. C. Andersens tid, er rejser for alvor blevet allemandseje, hvor tusindvis af populære turistdestinationer er skudt op over hele verden. Her findes der i dag et utal af destinationer for både dem der søger oplevelser, dem der søger afslapning – og så selvfølgeligt alt derimellem. Vi giver tre bud på, hvor du kunne rejse hen på din næste ferie. 

Malaga

Malaga er en klassiker, som årligt besøges af mange tusinde danskere. Ferieperlen beliggende på den spanske solkyst i Andalusien, rummer da også hele pakken. Her kan du både finde fantastiske strande og små hyggelige promenader med mulighed for shopping og lidt godt at spise. Samtidigt er Malaga også en by med meget historie og flere fantastiske monumenter og fortællinger at dykke ned i. I Malaga finder du et miks af både ældre og yngre turister, hvor det lokale natteliv også har sit at byde på. Populariteten af destinationen har medført, at du på et hvilket som helst tidspunkt af året kan finde rejser til Malaga. Her kan du også være heldig at finde en afbudsrejse til billige penge.

Santorini

Santorini er en lille vulkanø i det sydgræske øhav kaldet kykladerne. Santorini er især kendt for deres fantastiske udsigt ud over klipperne og calderaen, som er skabt af den aktive vulkan i midten. Santorini har flere strande, dog med et meget hårdt og stenet underlag, hvortil det ikke valget for dig, hvis du udelukkende kommer for stranden. Hvis du derimod er til en pæn udsigt ud over havet og små hyggelige gader der nærmest hænger ud over klipperne, er en ferie til byer som Fira og Oia helt sikker noget for dig. Foruden den fantastiske stemning og smukke ynde som øen tilbyder dens mange besøgende, kan du under dit ophold også tage på udflugt til øens to vulkaner, de arkæologiske udgravninger og skønne natur.

Rom

Alle veje fører til Rom. Rom har bare en helt særlig rolle i både europæisk og verdens historie, hvor der er tusindvis af ting at lave og opleve, hvis du besøger den historiske italienske by. Foruden de mange udgravninger, museer og historiske steder du kan besøge, er Rom også en af verdens kulinariske hovedstæder, hvor du kan spise rigtig godt. Dertil kommer kultur- og nattelivet i Rom, hvilket bevidner om, at Rom er en feriedestination der rummer det hele.

 

Sig din mening